Terug naar overzicht

Nieuw water in de VISpas

Een van de meest gehoorde wensen van sportvissers is dat ze met één VISpas in zoveel mogelijk water willen vissen. In 2017 wordt regelmatig meer water toegevoegd aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse viswateren. Soms zijn dat wateren die voorheen slechts door één vereniging bevist mochten worden. In andere gevallen zijn het compleet nieuwe wateren voor de sportvisserij. De wateren zijn inmiddels toegevoegd in de VISplanner.

Na het verschijnen van de papieren Aanvulling 2017 zijn er dus nog meer wateren bij gekomen en zijn ook enkele regels veranderd. Deze wijzigingen zijn opgenomen in de digitale Aanvulling van januari 2017 (pdf).

Let op: als je gebruik maakt van de VISplanner (app of mobiele website), hoef je deze niet te printen. Maak je nog gebruik van het boekje? Print deze digitale aanvulling van januari en neem hem dan samen met de papieren Aanvulling 2017 mee naar de waterkant.

In februari zijn er bijvoorbeeld maar liefst 65 nieuwe wateren toegevoegd (meer dan 800 hectare viswater) aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. En dat is een record! Ook de maanden erna zijn nog veel wateren toegevoegd.

Houd de website van Sportvisserij Nederland in de gaten voor het laatste nieuws!
Nieuwsbrief aanmelding
Divide