Terug naar overzicht

Nachtvissen en vissen met drie hengels

Nachtvissen en vissen met drie hengels

In veel Nederlandse wateren mag het hele jaar ’s nachts worden gevist. Daarvoor heb je – náást de VISpas – echter de NachtVIStoestemming nodig. En wil je in Nederland met drie hengels vissen, dan heb je de Derde Hengeltoestemming nodig.


Zowel de NachtVIStoestemming als Derde Hengeltoestemming bestaat uit een hologramsticker die op de achterzijde van de VISpas moet worden geplakt. Wil je beide extra toestemmingen, dan is er een combi hologramsticker. De NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming zijn het hele kalenderjaar geldig en strikt persoonsgebonden.Indien je als VISpashouder meerdere VISpassen hebt, hoeft je slechts eenmaal de toestemming(en) aan te schaffen. In de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren en in de VISplanner staat met symbolen aangegeven waar beide toestemmingen geldig zijn.

De NachtVIStoestemming kost € 10,- en de Derde Hengeltoestemming € 25,-. Na betaling via iDeal, VISA, MasterCard of PayPal (vanaf 15-12-2018 mogelijk) of Bansoft ontvang je per e-mail je tijdelijke NachtVIStoestemming en/of Derde Hengeltoestemming om direct deze extra vismogelijkheden te kunnen benutten! De hologramsticker krijg je binnen drie weken thuisgestuurd.

Let op: Zowel de NachtVIStoestemming als Derde Hengeltoestemming zijn alleen geldig in combinatie met de VISpas.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.