Terug naar overzicht

VISpas 2022: nu online te bestellen!

VISpas 2022: nu online te bestellen!

De VISpas 2022 en de NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming zijn vanaf 1 december online te bestellen via www.vispas.nl en vanaf half december te koop bij de Nederlandse hengelsportwinkeliers.

Koop de VISpas 2022 nu zodat je maximaal kunt profiteren van je lidmaatschap. De VISpas 2022 is het gehele kalenderjaar 2022 geldig. Koop je hem via www.vispas.nl dan ontvang je direct per e-mail een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) waarmee je meteen kunt gaan vissen (vanaf 1 januari). Check zeker ook even of deze e-mail niet tussen de ongewenste mail oftewel je spambox terecht is gekomen. Je hoeft dus niet te wachten tot jouw VISpas in de brievenbus valt. Koop je hem liever in de winkel? Dan schrijven ze daar een VBL uit en kun je ook meteen aan de slag.
 

Bestaande leden

Als je vóór 5 december hebt betaald, ontvang je de VISpas 2022 vóór 1 januari. Als je een machtiging voor automatische incasso hebt afgegeven, ontvang je zelfs rond half december de VISpas al.
Op www.mijnsportvisserij.nl staat één dag na betaling ook de VBL klaar om uit te printen. Niet direct vanaf 1 januari 2022 kunnen vissen omdat je de VISpas nog niet in je bezit hebt, is vanaf nu dus verleden tijd.


Nieuwsbrief aanmelding
Divide