Terug naar overzicht

Online kaart: sportvisaccommodaties in Nederland

Online kaart: sportvisaccommodaties in Nederland

Ga je op vistrip naar Nederland, dan overnacht je natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij het water, zodat je minimaal hoef te reizen naar de visstek. Om je bij het kiezen van een geschikte accommodatie nóg beter op weg te helpen, geven we je via de interactieve kaart op www.fishinginholland.nl een overzicht van de beste sportvisaccommodaties door heel Nederland.

Foto: Camping de Koeksebelt

Op de kaart zie je zo’n 40 verschillende accommodaties, verspreid over heel Nederland – variërend van kleinschalige, knusse B&B’s tot campings en grote recreatieparken waar je met het hele gezin een huisje kunt boeken of de tent of caravan aan of vlakbij het water kunt neerzetten. De accommodaties liggen verspreid door heel Nederland, waardoor ieder visrijk gebied wel een sportvisaccommodatie in de buurt heeft. Met de VISpas zit je vrijwel altijd goed, maar in enkele gevallen heb je een vergunning van de accommodatie zelf nodig – bijvoorbeeld om ook óp het terrein te mogen vissen. Dit kunnen deze accommodaties je voorafgaand aan de boeking vertellen, maar je kunt het via de VISplanner app (of de website versie) vooraf ook eenvoudig zelf checken.

Warm welkom

De accommodaties op de kaart hebben allemaal gemeen dat ze sportvissers een warm welkom heten en hun wensen ten behoeve van het sportvissen goed begrijpen. Het gaat zonder uitzondering om bedrijven die zichzelf actief hebben aangemeld voor deze kaart, en het sportvistoerisme daarom serieus nemen. Bij sommige bedrijven zijn bovendien speciale sportvisvoorzieningen aanwezig – zoals vissteigers, botenhellingen, bootverhuur of zelfs een speciale koelkast voor je visaas.
Landal waterparc veluwemeer waar je prachtig viswater voor de deur hebt. 

Alles overzichtelijk

Via de pop-up vensters in de kaart presenteren de accommodaties zich – naast gegevens als website, telefoonnummer en e-mail – ook met een iets uitgebreidere beschrijving. Door op het icoontje te klikken zie en lees je meteen en volledig in het Duits wat deze accommodatie de sportvisser aan extra voordelen te bieden heeft. Zo is je vistrip in Nederland – of dat nou een weekendje met je vaste vismaat of een vakantie met het hele gezin is – in een handomdraai geboekt. Bedenk je tot slot dat er in het voor- en naseizoen vaak extra aantrekkelijke tarieven gelden en veel accommodaties ook geregeld met speciale sportvisarrangementen en kortingen voor sportvissers werken.Boeken

Boeken doe je niet via www.fishinginholland.nl maar rechtstreeks via de website van de accommodatie. Deze vind je door op de kaart door te klikken naar de website van de betreffende accommodatie. Tip: om de kaart overzichtelijk te maken, vink je eerst de categorieën bestemmingen, visgidsen, charterboten, hengelsportzaken, stekken en visvijvers uit. Zo krijg je een nog duidelijker overzicht, met alleen de icoontjes van de accommodaties. Tegelijkertijd kun je desgewenst ook de hiervoor genoemde categorieën overzichtelijk op de kaart laten weergeven.

En daarmee vormt www.fishinginholland.nl hét vertrekpunt voor je vistrip naar Nederland!


Nieuwsbrief aanmelding
Divide