Terug naar overzicht

Nog geen VISpas 2022? Bestel hem nu online

Nog geen VISpas 2022? Bestel hem nu online

De VISpas 2022 is online te bestellen en te koop bij de Nederlandse hengelsportwinkeliers. Met de VISpas 2022 kun je het hele kalenderjaar op heel veel wateren in Nederland vissen.

Het voorjaar is misschien wel de mooiste tijd om te vissen in Nederland, maar ook de zomer komt eraan. Door de VISpas 2022 alvast aan te schaffen, profiteer je maximaal van je VISpas 2022 met zoveel mogelijk ‘netto’ vismaanden.

Koop je de VISpas via www.vispas.nl dan ontvang je direct per e-mail een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) dat vanaf de betaling één maand geldig is en waarmee je dus direct kunt gaan vissen. Check zeker ook even of de e-mail met daarin dit tijdelijke, digitale visdocument niet onverhoopt tussen de ongewenste mail oftewel in je spambox terecht is gekomen. Je hoeft dus niet te wachten met vissen tot jouw VISpas in de brievenbus valt. Koop je hem liever in de winkel? Dan schrijven ze daar een VBL uit en kun je ook meteen aan de slag. Ook in dat geval wordt de VISpas binnen enkele weken per post naar je toegezonden.


Ben je van plan om dit jaar samen met jouw vismaat in Nederland te komen vissen? Stuur die dit bericht dan door zodat je vismaat de VISpas alvast in zijn of haar bezit heeft. Dan staat niets een succesvolle, spontane vistrip naar Nederland meer in de weg.
Check de gratis VISplanner app (of www.visplanner.nl) om te zien waar je met de VISpas mag vissen en wat de bijbehorende regels zijn.

Ook de NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming koop je vis via www.vispas.nl.
Nieuwsbrief aanmelding
Divide