Terug naar overzicht

Video: XL-baarzen in Nederland!

Video: XL-baarzen in Nederland!

In november reisden Timo Keibel en Elmar Elfers – van het Duitse hengelsportblad Rute & Rolle – af naar Nederland voor Anglerboard TV over het vissen op grote baarzen. De video van dit gave visavontuur – waarbij de twee overnachtten óp het water in een zogenaamde blokhutboot – staat nu online op YouTube. Een regelrechte kijktip, want onder begeleiding van het Fishing in Holland team wisten ze de nodige kapitale baarzen te vangen.

Fishing in Holland werkt nauw samen met de toonaangevende Duitse hengelsportbladen en krijgt regelmatig hun redactieleden op bezoek. Dit keer was het de redactie van Rute & Rolle die te gast was in Nederland om te ervaren hoe goed de visserij op grote baars hier kan zijn. Met de blokhutboot als vervoersmiddel én accommodatie voeren Timo en Elmar samen met Fishing in Holland-teamlid Pieter Beelen over de rivier de Maas in de buurt van Den Bosch en bevisten zij diverse fraaie Maasplassen – rivierplassen waar je met de VISpas mag vissen. De visserij was goed. Wadend vanaf de kant werden verschillende soorten kunstaas gretig gepakt door prachtige gekleurde ‘XL-baarzen’.
 
Benieuwd naar de video? Bekijk de 22 minuten durende Duits gesproken video hier:

 

Meer video’s en reportages

Een uitgebreide reportage over dit baars-avontuur lees je in ook uitgave 03-2023 van Rute & Rolle. Houd onze website, Facebook en Instagram de komende maanden goed in de gaten, want ook voor 2023 staan er diverse toffe videoproducties op de rol. Tijdens het bezoek van Rute & Rolle zijn overigens ook beelden over de finesse dropshotvisserij met wormen op brasem opgenomen. Deze video komt later online en houden jullie dus nog te goed.Lees hier meer over het vissen op baars.
Meer accommodaties in heel Nederland die uitermate geschikt zijn voor sportvissers vind je hier.
Nieuwsbrief aanmelding
Divide