Terug naar overzicht

Kijktip: Fly vs Jerk 13 (video)

Kijktip: Fly vs Jerk 13 (video)

In de YouTube-serie ‘Fly vs Jerk’ van Kanalgratis strijden acht teams met de beste snoekvissers uit Europa drie dagen op rij om de titel van de 13e editie van Fly vs Jerk. Per dag zijn er punten voor het duo met o.a. de meeste snoeken en de zwaarste snoek. De koppels kiezen zelf in welk land ze vissen. Een van de teams kiest Nederland om een échte monstervis te vangen. Geniet van de afleveringen met prachtige beelden van het snoekvissen in Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen en Ierland.

De teams zijn vrij in hun waterkeuze, maar dag één moet wel op een rivier plaatsvinden en dag twee op een meer. Voor dag drie mogen ze zelf het water bepalen. Zeven koppels vissen met kunstaas en één dapper team vist enkel met de vlieg. Dag één start na een zeer koude nacht. De teams die in Scandinavië vissen hebben het extra koud, maar na een slome ochtendstart gaat het bij hen eindelijk los.

Nederlandse monstersnoek

Alexander Lexén uit Zweden en Markus Maliszewski uit Polen kiezen Nederland als visgebied. Tijdens de training op de dag voorafgaand aan het event ving Alexander een snoek van 17 kilo en 129 cm. Tijdens de competitie gokken ze nu daarom opnieuw op een monster en daarvoor is Nederland naar eigen zeggen de beste plek

Benieuwd welk team er gaat winnen en welk aas het meeste snoek op gaat leveren? Kijk dan de – Engelstalige en Duits ondertitelde – video’s.

Aflevering 1:


Meer van Kanalgratis

Alle seizoenen van Fly vs Jerk bekijk je hier. 
Fly versus Jerk is een productie van YouTube-kanaal ‘Kanalgratis’: met hun 333.000 abonnees een van Europa’s populairste YouTube-sportviskanalen. Snuffel zeker eens rond op dit kanaal voor meer toffe sportvisvideo’s deels ook in Nederland opgenomen zoals dit snoekavontuur en deze snoekbaarstrip.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide