Terug naar overzicht

VISpas, NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming bestellen

VISpas, NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming bestellen

Ga jij ook vissen in Nederland? Dan heb jij de VISpas nodig. Voor het nachtvissen en het vissen met drie hengels kun je aanvullende toestemmingen kopen. Alles is eenvoudig online te bestellen.

Koop je de VISpas via www.vispas.nl dan ontvang je direct per e-mail een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) dat vanaf de betaling één maand geldig is en waarmee je dus direct kunt gaan vissen. Check zeker ook even of de e-mail met daarin dit tijdelijke, digitale visdocument niet onverhoopt tussen de ongewenste mail oftewel in je spambox terecht is gekomen. Je hoeft dus niet te wachten met vissen tot jouw VISpas thuis in de brievenbus valt. Koop je hem liever in de hengelsportzaak? Dan schrijven ze daar een VBL uit en kun je ook meteen aan de slag. Ook in dat geval wordt de VISpas binnen enkele weken per post naar je toegezonden.

NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming

De landelijke NachtVIStoestemming en Derde Hengeltoestemming zijn alleen geldig op wateren die in de VISplanner app, op www.visplanner.nl en de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren zijn voorzien van de bijbehorende symbolen (respectievelijk een maantje of het cijfer drie). In wateren zonder dit symbool is nachtvissen niet toegestaan of alleen toegestaan met een aanvullende toestemming van de hengelsportvereniging/-federatie met het visrecht. Soms mogen leden van een bepaalde vereniging nachtvissen zonder extra toestemming. Check daarom altijd de VISplanner app om te zien welke toestemming je nodig hebt voordat je deze aanschaft. De NachtVIStoestemming en Derde Hengeltoestemming zijn verkrijgbaar via www.vispas.nl en kosten respectievelijk € 10,- en € 25,-.
Beste ze hier meteen online.


Nieuwsbrief aanmelding
Divide