Terug naar overzicht

Nieuwe video: Nederlandse polderkarper

Nieuwe video: Nederlandse polderkarper

Goed nieuws: in samenwerking met online sportviskanaal ANGELNplus hebben we een nieuwe video gemaakt: karpervissen in de Hollandse polders! Speciaal voor www.fishinginholland.nl kunnen we je hierbij alvast een 15 minuten versie presenteren! De volledige film – deze duurt ruim 30 minuten – is alleen te bekijken voor abonnees van ANGELNplus en Blinker.

In de serie ‘Unterwegs mit den Profis’ – ‘op stap met de pro’s – reizen presentatoren Gregor Bradler en Christian Rück in deze nieuwe video af naar Reeuwijk, vlak naast Gouda, midden in het fameuze Groene Hart van Nederland. Met Robert de Wilt als visgids gaan ze actief achter de karpers aan, maar vissen ze tussendoor ook op roofvis. Zo vangt Christian al tijdens de eerste minuut van de opnames een fraaie snoek, nota bene vanaf het vakantiehuisje. Maar het hoofdthema van deze nieuwe ANGELNplus film is: actief karpervissen.

Kijk meteen de video: Poldervissen 


In de Nederlandse polders zwemt een gevarieerde mix van vissoorten. Het labyrint van sloten leent zich uitstekend voor een lichte bepakking – of dat nu struinen op karper is of roofvissen. Leuk, laagdrempelig en perfect geschikt om tijdens je gezinsvakantie in de ochtend of avond eventjes voor twee uur te doen. Kun je de rest van de dag met vrouw en kinderen op pad. Tot slot wordt in deze nieuwe video heldere uitleg gegeven over de VISpas – hét visdocument om in Nederland te mogen vissen – en de handige gratis VISplanner app.   

Meld je voor de lange versie aan als abonnee van ANGELNplus. Meer info en registreren: www.angeln.deNieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.