Terug naar overzicht

Fishing in Holland-kaart: Maasplassen Roermond

Fishing in Holland-kaart: Maasplassen Roermond

Weinig plekken langs de Nederlandse grens bieden zoveel vismogelijkheden als de Maasplassen, grenzend aan Roermond. Talloze vissoorten zijn hier te vangen – van gretige roofvis zoals baars, snoek, meerval en snoekbaars tot uit de kluiten gewassen brasems en voorns.

Bent u als sportvisser nog niet zo goed bekend met de Maasplassen? Werp dan eens een blik op de kaart van fishinginholland.nl. Daarop is te zien waar u rond de Maasplassen specifieke visbestemmingen, -stekken, -gidsen, -accommodaties, -vijvers en charterboten kunt vinden. De kaart biedt het ideale vertrekpunt voor een visvakantie in Nederland, zowel voor beginnende als gevorderde sportvissers. Let er wel op dat u als sportvisser in Nederland altijd de VISpas op zak hebt. Ook samen met het hele gezin kunt je uitstekend jouw vakantietijd in Nederland spenderen. Zo is in Roermond altijd genoeg te doen naast het vissen: van lekker shoppen in Designer Outlet Roermond tot een bezoek aan de beroemde Munsterkerk. Ook winkelstraten, terrassen, en accommodaties zijn er te over. Wie liever de natuur opzoekt, vindt fraaie en fiets- en wandelroutes langs de Maas.


Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.