Terug naar overzicht

Nieuwe video: snoekvissen in Nederland!

Nieuwe video: snoekvissen in Nederland!

De nieuwste video van het internationale YouTube-sportviskanaal Kanalgratis draait volledig om het snoekvissen in Nederland – hét snoekparadijs! Deze gave video – met veel vis en fraaie omgevingsbeelden – is een ‘must see’ voor elke roofvisser.

Door zijn eerdere viservaringen in Nederland – o.a. het gericht vissen op de Nederlandse mega baarzen – hoefde Kanalgratis-presentator Tobias Ekvall niet lang te twijfelen toen hij door Fishing in Holland werd uitgenodigd om te komen snoeken. Tobias vloog vanuit zijn woonplaats in Zweden naar Nederland om te ervaren hoe goed en leuk de visserij op snoek hier is.

Poldersnoek 

Fishing in Holland-teamleden Pieter Beelen en Daniel Weijers assisteren Tobias op zijn missie om poldersnoeken te vangen in Gouda, Ankeveen en Kortenhoef. Deze video zit bomvol actie, ‘double hook-ups’, fraaie slow motion beelden van springende snoeken, en dat alles in een typisch Nederlands decor: de polders. In het begin van de video zie je dat Tobias het geluk niet aan zijn kant heeft, maar gelukkig herstelt hij zich knap en worden er tijdens de opnames meer dan 20 snoeken gevangen. 


De video is Engels gesproken met (optioneel) Duitse ondertiteling. Veel kijkplezier: 


Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.