Terug naar overzicht

Nieuwe video: snoeken met een visgids!

Nieuwe video: snoeken met een visgids!

In de nieuwste video van het internationale YouTube-sportviskanaal Kanalgratis gaat presentator Tobias Ekvall onder begeleiding van een professionele visgids op snoek vissen in Nederland – hét snoekparadijs! In deze aflevering vissen de mannen in het prachtig veengebied De Weerribben, op de grens van de provincies Friesland, Overijssel en Drenthe. Dit rustige veenrijke gebied zit vol snoek.

Tobias is de afgelopen 2 jaar al meer dan 10 keer naar Nederland gevlogen om te vissen en dat doet hij niet voor niets! “De reden dat ik in Nederland vis is vanwege de kans op extreem grote vissen, dergelijke grote snoeken en baarzen kom je in bijna geen enkel ander land tegen”, aldus de presentator.

Check hier de video:


Visgids

In deze video begeleidt visgids Robert van der Kamp presentator Tobias en Fishing in Holland-teamlid Daniël Weijers in een snoekrijk avontuur. Robert is een professionele visgids die onder de naam ‘Visgids Groningen’ terug te vinden is op de Fishing in Holland kaart. Daarnaast is Robert in het bezit van het ‘visgidskeurmerk’ CDFG (Certified Dutch Fishing Guides) wat inhoudt dat hij over alle eigenschappen beschikt waar een professionele gids aan hoort te voldoen.
Geniet van deze video met springende vissen, slow-mo’s en prachtig gekleurde snoeken in de Hollandse natuur.
De video is Engels gesproken met (optioneel) Duitse ondertiteling. Veel kijkplezier:

Meer video’s van Kanalgratis zie je hier

Lees hier meer over het vissen op snoek
Klik hier voor de kaart met professionele visgidsen.


Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.