Terug naar overzicht

3.000 ha nieuw water in de VISpas

3.000 ha nieuw water in de VISpas

In 2018 is de hoeveelheid met de VISpas beschikbaar viswater toegenomen met maar liefst 3.000 hectare. Al deze nieuwe wateren staan in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019-2020-2021 én in de VISplanner.

Sportvissers willen met de VISpas uiteraard zo eenvoudig mogelijk en in zo veel mogelijk verschillende wateren kunnen vissen. Sportvisserij Nederland en de hierbij aangesloten hengelsportfederaties en hengelsportverenigingen hebben het afgelopen jaar daarom weer hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Zo is in 2018 dus 3.000 hectare nieuw water aan de VISpas toegevoegd. Ook dit jaar komen er maandelijks nieuwe wateren bij, waar jij met de VISpas mag vissen. Gratis VISplanner

Kijk voordat je in Nederland gaat vissen altijd eerst even op de (gratis) VISplanner app of www.visplanner.nl zodat je precies weet waar jij met jouw VISpas mag vissen. Deze informatie is altijd actueel en heel gemakkelijk in één oogopslag te raadplegen. Tip: als je als buitenlander via de Google Chrome browser naar www.visplanner.nl gaat, wordt de site automatisch vertaald in jouw eigen taal. 

Bij controle aan de waterkant volstaat het om de VISplanner app te tonen in combinatie met je VISpas. Het boekje (de 'Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019-202-2021') hoef je dus niet meer mee te nemen.


Lees en bekijk meer over de VISplanner (video)


Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.