Terug naar overzicht

Caza Y Pesca (video)

Caza Y Pesca (video)

Vorig jaar december kwam Ignacio Rojo speciaal voor een vistrip naar Nederland toe. Hij is presentator van het Spaanse vis- en jaagprogramma 'Caza Y Pesca’ en was hier met zijn filmcrew om de wintervisserij op roofvis in beeld te brengen en dat leverde een mooie video op.

De roofvissen zijn trouwens jaarrond te vangen met uitzondering van het gesloten seizoen. Winters was het deze keer zeker, want het was die week ijskoud. Daar hadden ze op de eerste dag gelukkig weinig last van: toen waren ze op bezoek bij het kantoor van Sportvisserij Nederland in Bilthoven om uitleg te krijgen hoe de hengelsport in Nederland is georganiseerd.

Vervolgens werd er drie dagen gevist. Eerst verticaal op snoekbaars in de boot bij VIS TV-presentator Marco Kraal. Van het IJ en Noordzeekanaal bij Amsterdam ging het op dag twee naar de polders boven Utrecht. Daar viste Ignacio met de vlieg en Daniël Weijers met spinnerbaits op snoek. Tenslotte nam Joran Bal, hoofdredacteur van Hét VISblad, de presentator van Caza Y Pesca mee voor een dagje streetfishing in de hoofdstad.

Deze drie dagen zijn gebundeld in een toffe video. De voertaal is Spaans, maar de conversaties zijn ook deels Engelstalig.

Check hier de video:
   

Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.