Terug naar overzicht

Redactie Blinker bezoekt Nederland

Redactie Blinker bezoekt Nederland

Tijdens de heropening van het roofvisseizoen visten Blinker-redacteuren Florian Pippardt en Johannes Radtke – op uitnodiging van Fishing in Holland teamlid Pieter Beelen – op de Eem bij Amersfoort. Het werd een waar roofvisspektakel met veel en grote vis. Het hele verhaal lees je binnenkort in Blinker.

Dat je zeker niet per se een high-tech visboot of visgids nodig hebt om veel snoekbaars, snoek en baars te vangen in Nederland, werd Johannes en Florian al snel duidelijk. Er werden fietsen gehuurd om snel veel verschillende en voor de auto slecht bereikbare plekken van de rivier de Eem te bevissen. De Eem ligt in hartje Nederland en is een rivier die in zijn geheel bevisbaar is met de VISpas.Meer over deze geslaagde roofvistrip – waar en hoe precies is gevist – lees je in het septembernummer van het sportvismagazine Blinker. Blinker is een van de belangrijkste Duitse partners van het Fishing in Holland project. Er verschijnen zeer regelmatig artikelen en reportages in dit blad over de diverse vismogelijkheden die Nederland te bieden heeft.
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.