Terug naar overzicht

Kanalgratis op snoekbaars in Nederland (Video)

Kanalgratis op snoekbaars in Nederland (Video)

In de nieuwste video van Kanalgratis gaat Tobias Ekvall met Fishing in Holland teamlid Pieter Beelen op snoekbaars vissen in Nederland. De mannen vissen op de rivier de Eem, nabij Amersfoort – een regelrechte hotspot voor snoekbaars en geheel opgenomen in de VISpas!

Presentator Tobias van het internationale YouTube-sportviskanaal Kanalgratis is tijdens zijn bezoeken aan Nederland altijd erg succesvol geweest. Zo ook deze keer. Er worden in deze video veel en mooie snoekbaarzen gevangen. Dit keer geen hight-tech visboot of gespecialiseerde visgids, maar gewoon lekker laagdrempelig vissen vanaf de kant. Onder het motto: ‘Iedereen kan het doen en het hoeft helemaal niet duur te zijn’.

Check hier de video:LOODVRIJ 


Deze video is er geheel loodvrij gevist met tungsten (wolfraam). Een goed alternatief voor lood met een hoger soortelijk gewicht waardoor je nog secuurder kunt vissen. 


Tobias met een 'loodvrije snoekbaars'.

FIETSEN! 


Tobias had na zijn schooljaren niet meer op de fiets gezeten, maar merkte nu hoe efficiënt het is om je per fiets te verplaatsen van stek naar stek. Met haar vele fietspaden is Nederland een land bij uitstek voor fietsers.
Geniet van deze video met prachtige drone beelden, slow-mo’s en snoekbaarzen in een rustieke omgeving en zie waarom Nederland een top-visbestemmig is, ook voor snoekbaars!
De video is Engels gesproken met (optioneel) Duitse ondertiteling. Veel kijkplezier!

Meer video’s van Kanalgratis zie je hier

Lees hier meer over het vissen op snoekbaars


Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.