Terug naar overzicht

Dit wordt hem: de VISpas 2020

Dit wordt hem: de VISpas 2020

Het ontwerp van de VISpas 2020 is klaar. Uit de bijna 1.500 inzendingen om met je leukste visfoto op de VISpas 2020 te komen, zijn vijf winnaars gekozen. Hieronder het verhaal achter de vijf winnende foto’s. In december kunnen de aangesloten Duitse leden de VISpas 2020 op hun deurmat verwachten. Vanaf 1 december is hij ook voor nieuwe leden te bestellen via www.vispas.nl.

Wilco de Bruijne

De ‘openingsfoto’ van de VISpas 2020 is voor Wilco de Bruijne (35) met een baars van maar liefst 48 cm. Samen met zijn vismaat Tim ving hij bij het Eiland van Maurik in drie kwartier tijd maar liefst vijf grote baarzen. Wilco ving deze ‘XL-baars’ op een kreeft-imitatie, gevist aan de ‘Carolina rig’.

Savannah van Duijn

Het ‘vrouwenvissen’ is in Nederland aan een stevige opmars bezig. Het is dus niet meer dan logisch dat ook een vrouwelijke sportvisser een mooi plekje krijgt op de VISpas 2020. De keuze viel uiteindelijk op deze beauty schubkarper die Savannah van Duijn (20) uit Rotterdam ving.

Joran Blokzijl 

Een vangstfoto is leuk, maar vissen is natuurlijk zóveel meer dan alleen het vangen van vis. Het is ook ontspanning en genieten van de rust en de natuur. Joran Blokzijl (31) heeft die beleving knap op de gevoelige plaat vastgelegd. In de achtergrond zie je een onvervalste Hollandse ‘vanilla sky’.

Rik Brons

Na ruim vijf jaar in de polders rond Sliedrecht op snoek te hebben gevist – met 86 cm als PR – ving Rik Bons dit jaar zijn eerste metersnoek: 106 cm schoon aan de haak!

Rens Bruin

Dat sportvissen voor alle leeftijden is, bevestigt de jongste winnaar van de VISpas
2020 fotoactie: Rens Bruin. Hij is pas 8 jaar, maar heeft al dik twee jaar viservaring en ving eind mei deze brasem van 36 cm.

Vragen over de VISpas?

Meer informatie over de VISpas lees je hier.

Heb jij een vraag over de status van jouw VISpas of aanvraag? Neem dan contact met ons op via vispas@sportvisserijnederland.nl of telefoonnummer 0031 30 6058490. Onze collega’s helpen je graag en kunnen ook een prima woordje Duits! 
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.