Terug naar overzicht

www.mijnsportvisserij.nl: online je gegevens beheren

www.mijnsportvisserij.nl: online je gegevens beheren

www.mijnsportvisserij.nl is een online service omgeving van Sportvisserij Nederland waarin jij als VISpashouder eenvoudig je gegevens kunt beheren – ook als Duitse VISpashouder! Afhankelijk van je pc-instellingen wordt via Google Translate automatisch of handmatig een Duitstalige versie gegenereerd. Registreer je nu en profiteer van een nog betere en snellere service.

Ben je verhuisd of wil je anderszins je persoonlijke gegevens die aan de VISpas zijn gekoppeld wijzigen? Dan hoef je voortaan niet meer te bellen of mailen met het kantoor van Sportvisserij Nederland. Door je eenmalig te registreren op www.mijnsportvisserij.nl wordt je VISpas aan deze online omgeving gekoppeld, waarna je eenvoudig kunt inloggen via je Facebook of Google+ account. Vervolgens kun je allerlei administratieve zaken rondom de VISpas snel en gemakkelijk regelen.

Meer functionaliteiten

Ben je de VISpas kwijt? Dan kun je hier een duplicaat aanvragen. Andere functionaliteiten van MijnSportvisserij zijn o.a. het bestellen van de NachtVIStoestemming en Derde Hengeltoestemming en het aangeven of je ervoor kiest om de papieren lijst van viswateren te ontvangen (mocht je de gratis VISplanner app of www.visplanner.nl nog niet gebruiken). Ook de gratis MeeVIStoestemming is hier heel eenvoudig online aan te vragen.

Overige vragen?

Is er een specifieke vraag waarop je het antwoord niet kunt vinden? Neem dan via het formulier ‘contact’ op met Sportvisserij Nederland. De komende maanden wordt www.mijnsportvisserij.nl verder ontwikkeld en het aantal functionaliteiten uitgebreid.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.