Terug naar overzicht

Meer water in de VISpas

Meer water in de VISpas

Ieder jaar wordt er hard gewerkt om meer water in de VISpas te krijgen. In 2019 is er bijna 1.000 hectare extra water in de VISpas gekomen. Hierdoor wordt jouw VISpas dus steeds meer waard. Al deze nieuwe wateren staan al in de VISplanner.

De gratis VISplanner app is te downloaden voor IOS en Android toestellen. Voor alle andere mobiele apparaten en desktops ga je naar www.visplanner.nl
Sportvissers die nog geen gebruik maken van de VISplanner kunnen hier de aanvullingen printen.

Wat wordt er bedoeld met nieuw water?

Soms worden er nieuwe visrechten verkregen via waterschappen, gemeenten of andere partijen of besluiten hengelsportverenigingen hun water te delen met alle VISpashouders. Zo komen er dus steeds meer nieuwe wateren in de VISpas.

Avontuurlijk

Durf jij het avontuur aan en wil je eens op een nieuw water vissen? Kijk dan in onderstaand overzicht waarin een aantal van deze nieuwe wateren worden genoemd. 

Woldmeer en bijbehorende watergangen in Meerstad waaronder de kanobaan (gemeente Groningen)
De Dieze vanaf de Zuid-Willemsvaart tot aan het Kanaal Engelen-Henri√ęttewaard, exclusief de Ertveldplas ('s-Hertogenbosch)
Rivier de Vecht vanaf de Nes tot voorbij de camping
Harderhaven (gemeente Zeewolde)
Neder-Rijn (rechterhelft) vanaf + km 866.000 tot + km 866.300
Meppelerdiep vanaf kmr 1300 (kranenweerd) tot de uitmonding in het Zwartewater
Zwartewater tussen km raai 17.825 (nabij Industriehaven Oost III) en km raai 19.500 (nabij de Ketting)
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.