Terug naar overzicht

Visgids nodig? Check de Fishing in Holland-kaart! (video)

Visgids nodig? Check de Fishing in Holland-kaart! (video)

Een heel handig onderdeel van het Fishing in Holland-platform is de interactieve kaart. Hier vind je onder andere 26 professionele visgidsen, verspreid door heel Nederland. Heb je geen tijd om alles zelf uit te zoeken? Huur dan een van deze visgidsen in.

Vooral bij het vissen op groot water – denk bijvoorbeeld aan grote baars, snoekbaars en snoek – is het aan te raden om een visgids in te schakelen. Zo brengt een visgids je direct naar de beste wateren en stekken. Op de grote wateren zijn dat vaak ook de vanaf de kant moeilijk of zelfs onbereikbare stekken, omdat alle gidsen over een goed uitgeruste visboot beschikken. Benieuwd naar het aanbod van visgidsen in Nederland? Ga dan hier meteen naar de kaart. Duits- en Engelstalig

Ook geeft een gids je goed advies over de beste technieken en zorgt hij voor het materiaal en kunstaas. Zo profiteer jij optimaal van de kennis en ervaring van de visgids – die in veel gevallen ook de Duitse en Engelse taal machtig zijn. Met een visgids maak je veel meer kans op een succesvolle visdag. Bovendien neem je de opgedane kennis van zo’n dag ook mee bij volgende vistrips naar Nederland.

Accommodaties en meer 


Naast visgidsen vind je op de kaart ook tal van andere interessante voorzieningen en services, zoals goede sportvisaccommodaties aan of vlakbij het water, hengelsportzaken, visvijvers en de beste visstekken. Kortom, jouw visvakantie begint met de interactieve kaart op www.fishinginholland.nl!
Klik hier voor een recente Kanalgratis-video waarin de filmploeg opstapte bij Visgids Groningen – die (net als 25 andere visgidsen) ook op de Fishing in Holland kaart staat.
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.