Terug naar overzicht

Top-20 visbestemmingen in Nederland

Top-20 visbestemmingen in Nederland

Dat het kleine Nederland barst van het viswater, kan voor menig sportvisvistoerist flink overweldigend zijn. Waar moet je beginnen? Gelukkig is in de meeste wateren prima vis te vangen. Om je nog beter op weg te helpen, heeft www.fishinginholland.nl de twintig meest interessante sportvisgebieden van Nederland voor je op een rij gezet.

Deze top-20 bestaat uit een mix van landschappen en watertypen, variërend van grote steden als Amsterdam en Rotterdam tot rivieren, poldergebieden en stekken langs de kust. Van alle gebieden zijn de te vangen vissoorten, beste technieken én specifieke visstekken beschreven. Zo kun jij na aankomst in Nederland meteen gaan vissen op een échte hotspot – ongeacht of je nu roofvisser, zeevisser, witvisser of karpervisser bent. Bovendien geldt voor heel deze top-20 dat je er met de VISpas mag vissen.


Accommodaties op de kaart

Wil je het liefst vlakbij het water overnachten? Op onze online kaart vind je meer dan 25 accommodaties die speciaal op sportvissers zijn ingesteld. De meeste bedrijven hebben ook een uitgebreide beschrijving zodat je – door op het icoontje te klikken – meteen kunt lezen wat deze accommodatie allemaal aan extra voordelen te bieden heeft. Zo is je vistrip in Nederland in een handomdraai geboekt. Boeken doe je rechtstreeks via de website van de accommodatie. Deze vind je door op de kaart door te klikken naar de website van de betreffende accommodatie. Tip: om de kaart overzichtelijk te maken, vink je de categorieën visgidsen, charterboten, hengelsportzaken, stekken en visvijvers uit. Zo krijg je een nog veel beter overzicht van de accommodaties en de bestemmingen op de kaart van Nederland.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide