Terug naar overzicht

115 hectare nieuw viswater

115 hectare nieuw viswater

In mei zijn via de digitale aanvulling 23 wateren toegevoegd aan de VISpas. Netto betekent dit dat alle VISpashouders 115 hectare extra viswater tot hun beschikking hebben. Het merendeel van deze nieuwe wateren ligt in de gemeente Steenwijkerland, maar er zijn er ook een aantal wateren bijgekomen in Schagen en Hollands Kroon. Al deze updates zijn reeds verwerkt in de VISplanner.

Sportvisserij MidWest Nederland

Gemeente Hollandskroon:
Gemeentewateren Wieringerwaard
Gemeentewateren Anna Paulowna


Gemeente Schagen:
Polders nabij Schagerbrug en Sint Maartensburg

Sportvisserij Oost-Nederland


Gemeente Steenwijkerland:
Kleine Belterwijde
Schutsloot
Toppenkolkje
Stobbenkolkje
Oostelijke Wetering
Brouwersgaten
Hoosjesgracht
Dorpsgracht
Bruggetjesgracht
Bovenboersevaart
Zuideindigerwijde
Dwarssloot
Kerkgracht
Oostelijke en Westelijke Schutsloot
Haagjesgracht
Klossenvaart
Paaslooervaart
Brouwersgracht
Pinkesloot

Open hier visplanner.nl of ga naar de app.

Met dank aan alle verenigingen (HSV ‘t Voorntje, HSV De Eendracht en De Algemene Bond van Binnenvissers NW-Overijssel) en federaties die hun wateren delen met alle VISpashouders. Het landelijk delen van viswater maakt de hengelsport als sector sterker voor eventuele bedreigingen van buitenaf en biedt extra kansen in samenwerking met bijvoorbeeld gemeentes en waterschappen. Onder het motto ‘samen staan we sterk’ is het beleid van de georganiseerde hengelsport om zoveel mogelijk water te delen middels de VISpas.
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.