Terug naar overzicht

Update 'veelgestelde vragen'

Update 'veelgestelde vragen'

‘Mag ik met de VISpas overal vissen?’ en ‘Mag ik in Nederland overal ’s nachts of met drie hengels vissen?’ zijn zomaar een paar vragen die veel worden gesteld. Het antwoord daarop krijg je nu heel eenvoudig online via de module ‘Veelgestelde vragen’ op www.fishinginholland.nl.

Hoewel de VISpas relatief eenvoudig van opzet is, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je toch een vraag hebt. Bijvoorbeeld over je VISpas, de JeugdVISpas, nachtvissen, vissen met drie hengels of het opzeggen van je lidmaatschap. Daarom heeft Sportvisserij Nederland de online module ‘Veelgestelde vragen’ – ook wel bekend als de frequently asked questions – onlangs geüpdatet. Deze meest voorkomende vragen en de antwoorden daarop nu zijn in vijf talen – Nederlands, Duits, Engels, Pools en Frans – online beschikbaar.

Eenvoudig online 


Hier vind je het antwoord op zeventig verschillende vragen rond het onderwerp VISdocumenten, zodat de kans heel groot is dat je het antwoord op je vraag snel en gemakkelijk online kunt vinden. De vragen staan duidelijk per categorie weergegeven, zodat je snel ‘navigeert’ naar jouw specifieke vraag. Je vindt de ‘Veelgestelde vragen’ onderaan op www.fishinginholland.nl.

Andere talen


Speciaal voor buitenlandse VISpashouders is de module ‘Veelgestelde vragen’ dus ook in het Duits, Engels, Pools en Frans vertaald. Deze vind je door op www.fishinginholland.nl rechts bovenin op het juiste vlaggetje te klikken.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide