Uw bedrijf ook op deze website?

Biedt u als ondernemer een belangrijke faciliteit aan sportvissers uit binnen- en buitenland? En wilt u ook gepresenteerd worden op onze website? Wij nemen uw bedrijf graag op in onze database en vermelden deze netjes op Fishing in Holland, inclusief een link naar uw website om direct bij u te kunnen boeken. Hiervoor brengen we via een automatische incasso 50 euro per jaar in rekening.


Als ondernemer kunt u ook op onze website te vinden zijn

Meld uw bedrijf aan

Deze website is dé plek waar sportvissers alle informatie vinden over de visbestemmingen in Nederland. Op de Google Maps kaart zien vistoeristen bovendien faciliteiten zoals visvijvers, visgidsen, charterboten en sportvisaccommodaties.

Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u binnen enkele dagen een incassoformulier en nemen we u op in onze administratie.

Let op: Deze overeenkomst loopt automatisch door. Na de eerste termijn is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan:

* Sportvisserij Nederland (Postbus 162, 3720 AD Bilthoven, IncassantID NL46ZZZ404779550000) om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van 50 euro per jaar van uw rekening af te schrijven;

* Uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Sportvisserij Nederland;

Het bedrag wordt omstreeks de 25ste van de maand waarin de overeenkomst is aangegaan, geïncasseerd. Bent u het niet eens met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.