VISpas

Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht, ruim 90% van het Nederlandse oppervlaktewater. Gemiddeld kost een VISpas rond de 40 euro. Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Die is geldig t/m 31 december van het lopende jaar.Met de VISpas en bijhorende lijsten van viswateren mag je in ongeveer 90% van het Nederlandse oppervlaktewater vissen.
  • Je mag met twee hengels vissen met alle toegestande aassoorten. Check de wateren in de lijsten van viswateren of eenvoudig op www.visplanner.nl (ook beschikbaar als app)
  • Je ontvangt de VISpas (formaat creditcard) als bewijs van lidmaatschap van je hengelsportvereniging, de federatie en Sportvisserij Nederland. Dat scheelt een hoop papierwerk.
  • Je draagt onder meer bij aan het controle-apparaat, visstandbeheer en het organiseren van wedstrijden.
  • Je bent lid van Sportvisserij Nederland en behartigt hiermee direct de belangen van sportvissers in Nederland, zodat je ook in de toekomst kunt blijven vissen in ons land.Contactinformatie:

De VISpas is product van:
Sportvisserij Nederland
115 Leijenseweg
Postbus 162, 3720 AD Bilthoven
Tel.: 0900-2025358 (35 cent per minuut)
Fax.: 030-6039874
E-mail: vispas@sportvisserijnederland.nl
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.