Actueel

Italiaanse YouTubers in NL op XL-baars

Nederland is een fantastisch baarzenland en dat is ook in Italië niet onopgemerkt gebleven. Enthousiast geworden van de recordformaat baarzen in de Nederlandse rivieren en rivierplassen, besloten Paolo, Luca en Francesco van het Italiaanse YouTube-kanaal ‘Fisheye Club’ in maart naar Nederland te komen.
Meer informatie

Redactie Blinker bezoekt Nederland

Tijdens de heropening van het roofvisseizoen visten Blinker-redacteuren Florian Pippardt en Johannes Radtke – op uitnodiging van Fishing in Holland teamlid Pieter Beelen – op de Eem bij Amersfoort. Het werd een waar roofvisspektakel met veel en grote vis. Het hele verhaal lees je binnenkort in Blinker.
Meer informatie

Caza Y Pesca (video)

Vorig jaar december kwam Ignacio Rojo speciaal voor een vistrip naar Nederland toe. Hij is presentator van het Spaanse vis- en jaagprogramma 'Caza Y Pesca’ en was hier met zijn filmcrew om de wintervisserij op roofvis in beeld te brengen en dat leverde een mooie video op.
Meer informatie

Roofvissen in Nederland: binnenkort mag het weer!

Vanaf de laatste zaterdag in mei -dit jaar is dat 25 mei- mag er in het Nederlandse binnenwater weer worden gevist met alle soorten kunstaas en dode aasvissen. Eind mei en begin juni is een hele goede tijd voor het vissen op snoekbaars, maar ook voor roofblei.
Meer informatie

Zeebaarsseizoen 2019 van start

Het zeebaarsseizoen staat weer op het punt van beginnen. Nog meer goed nieuws is dat sportvissers dit jaar van 1 april t/m 31 oktober één maatse zeebaars per visdag mogen meenemen voor eigen consumptie. De minimummaat voor zeebaars is 42 cm.
Meer informatie

3.000 ha nieuw water in de VISpas

In 2018 is de hoeveelheid met de VISpas beschikbaar viswater toegenomen met maar liefst 3.000 hectare. Al deze nieuwe wateren staan in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren 2019-2020-2021 én in de VISplanner.
Meer informatie

Nieuwe video: snoeken met een visgids!

In de nieuwste video van het internationale YouTube-sportviskanaal Kanalgratis gaat presentator Tobias Ekvall onder begeleiding van een professionele visgids op snoek vissen in Nederland – hét snoekparadijs! In deze aflevering vissen de mannen in het prachtig veengebied De Weerribben, op de grens van de provincies Friesland, Overijssel en Drenthe. Dit rustige veenrijke gebied zit vol snoek.
Meer informatie

Kom struinen op karper in Nederland

Vis jij graag op karper? Dan kun jij je hart ophalen in Nederland met haar uitgebreide slotenstelsels, polders, stadwateren en vijvers. Vrijwel in elk water zwemt karper en struinend kun je ze snel spotten. Het voorjaar is perfect voor de mobiele karpervisserij.
Meer informatie

Kom snoekvissen in Nederland!

Vis jij graag op snoek of wil je graag een keer kennismaken met deze fraaie roofvis? Plan dan binnenkort eens een vistrip naar Nederland! Snoeken kan in het waterrijke Nederland werkelijk overal en op elke denkbare manier en maart is nog een goede maand.
Meer informatie

Gesloten tijden: hoe zit het? (video)

Bij het sportvissen in Nederland moet je rekening houden met een aantal gesloten tijden. Zo is er de gesloten tijd voor bepaalde aassoorten én de gesloten tijd voor bepaalde vissoorten. Met name voor de snoek, snoekbaars en baars levert dit nog wel eens onduidelijkheid op. In deze video leggen we je uit hoe het nou precies zit.
Meer informatie
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.