Actueel

Meer informatie

VISpas Hotspots: Lateraalkanaal (Limburg)

Het Lateraalkanaal Linne-Buggenum begint bij Buggenum en eindigt ruim acht kilometer verderop bij Linne, iets onder Roermond. Dit kanaal is vanwege de uitstekende bereikbaarheid erg populair onder witvissers, terwijl ook het hart van de roof- en karpervisser hier sneller van kan gaan kloppen.
Meer informatie

VISpas Hotspots: De (Utrechtse) Vecht

De Vecht begint in Utrecht en gaat noordwaarts naar Muiden. Hier komt de ruim veertig kilometer lange rivier uit in het IJmeer. Het biedt jou als roofvisser, witvisser of karpervisser veel afwisseling. Vrijwel de hele afstand is met de VISpas bevisbaar.
Meer informatie

Brochure sportvisbestemming Lauwersmeer

Eind 2023 is de nieuwe brochure ‘Lauwersmeer – dé sportvisbestemming van het noorden’ uitgebracht. Deze full color uitgave in A5-formaat telt 16 pagina’s en is zowel in het Nederland als Duits beschikbaar.
Meer informatie

Meer informatie

Nederland en Duitsland samen voor de Rijn (video)

Begin september is het Interreg-project ‘De Rijn Verbindt/Der Rhein Verbindet’ gestart. Hierin werken tien Duitse en Nederlandse organisaties – waaronder Sportvisserij Nederland – de komende vier jaar samen aan een gezonde, groene en levende Rijn.
Meer informatie

VISpas Hotspots: Urkervaart (Flevoland)

De Urkervaart begint in Urk en loopt circa twaalf kilometer oostwaarts naar Emmeloord. Dit kanaal is vanwege de uitstekende mogelijkheden voor karper-, roof- en witvissers een populair water in de Noordoostpolder. Bovendien is de vaart goed bereikbaar dankzij de naastgelegen provinciale weg.
Meer informatie

VISpas Hotspots: Zwarte Water (Overijssel)

Het Zwarte Water loopt van de Zwolse stadsgrachten tot het Zwarte Meer en staat uiteindelijk direct in verbinding met onder andere het IJsselmeer. Deze twintig kilometer lange rivier biedt roof-, wit- en karpervissers veel variatie.
Meer informatie

Fishing in Holland-kaart: accommodaties en visgidsen

Ga je een weekend of langer vissen in eigen land? Dan overnacht je natuurlijk het liefst dichtbij het water, zodat je minimaal hoeft te reizen naar de visstek. Daarnaast kan een visgids je helpen om in beperkte tijd toch de nodige mooie vissen te vangen. De Fishing in Holland-kaart geeft je een handig overzicht.
Meer informatie

Gesloten tijden: hoe zit het? (video)

Bij het sportvissen in Nederland moet je rekening houden met een aantal gesloten tijden. Zo is er de gesloten tijd voor bepaalde aassoorten én de gesloten tijd voor bepaalde vissoorten. Met name voor de snoek, snoekbaars en baars levert dit nog wel eens onduidelijkheid op. In deze video leggen we je uit hoe het nou precies zit.
Meer informatie
Nieuwsbrief aanmelding
Divide