Actueel

Kom snoekvissen in Nederland!

Vis jij graag op snoek of wil je graag een keer kennismaken met deze fraaie roofvis? Plan dan binnenkort eens een vistrip naar Nederland! Snoeken kan in het waterrijke Nederland werkelijk overal en op elke denkbare manier en maart is nog een goede maand.
Meer informatie

Gesloten tijden: hoe zit het? (video)

Bij het sportvissen in Nederland moet je rekening houden met een aantal gesloten tijden. Zo is er de gesloten tijd voor bepaalde aassoorten én de gesloten tijd voor bepaalde vissoorten. Met name voor de snoek, snoekbaars en baars levert dit nog wel eens onduidelijkheid op. In deze video leggen we je uit hoe het nou precies zit.
Meer informatie

Winnaars #fishinginholland actie

Op social media zien we vele gave foto’s voorbij komen. Tussen december 2018 en 15 januari 2019 maakte vissers die op instagram #fishinginholland bij hun visfoto’s vermeldden kans op een mooie Fishing in Holland mok. Hieronder de vijf winnaars.
Meer informatie

Nederlandse zeevisrecords

de Nederlandse Commissie Record Zeevissen (NCRZ) registreert al bijna 50 jaar de in Nederlandse zee gevangen recordvissen. Daarnaast registreert de NCRZ ook records voor Europese en wereldzeeën als ze door een Nederlander gevangen zijn. Om de voortzetting van de NCRZ te kunnen waarborgen gaat de NCRZ vanaf dit jaar verder onder de vlag van Sportvisserij Nederland.
Meer informatie

Verruiming zeebaars 2019

Sportvissers mogen in 2019 van 1 april tot en met 31 oktober één zeebaars meenemen voor eigen consumptie. Sportvisserij Nederland en de European Anglers Alliance (EAA) hebben in Den Haag en Brussel met succes gepleit voor deze verbetering ten opzichte van de jaren 2016, 2017 en 2018.
Meer informatie

Winactie Instagram

Maak kans op een luxe Fishing in Holland mok of een molen. Meedoen is heel simpel: plaats jouw mooiste visfoto’s van je Nederlandse visavonturen op Instagram en voeg daarbij #fishinginholland toe.
Meer informatie

VISpas 2019 is nu te bestellen!

De VISpas 2019 is in het land! Als je vóór 5 december hebt betaald, ontvang je de VISpas 2019 vóór 1 januari. Als je een machtiging hebt afgegeven, ontvang je rond half december de nieuwe VISpas al. Vanaf nu is de VISpas 2019 en de NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming ook online te bestellen via www.vispas.nl of te koop bij de hengelsportwinkel bij jou in de buurt.
Meer informatie

Nachtvissen en vissen met drie hengels

In veel Nederlandse wateren mag het hele jaar ’s nachts worden gevist. Daarvoor heb je – náást de VISpas – echter de NachtVIStoestemming nodig. En wil je in Nederland met drie hengels vissen, dan heb je de Derde Hengeltoestemming nodig.
Meer informatie

Nederlands record roofblei weer verbroken

Nederland staat de laatste jaren steeds meer bekend als klein land met grote vissen. Zo is het BNRZ-record roofblei onlangs voor de tweede keer dit jaar verbroken.
Meer informatie

Strandvissen in de winter

In het najaar maken de zomervissen plaats voor de wintervissen. Kort achter de branding van het strand en vanaf de pieren is nu volop wijting en schar te vangen. Eenvoudig met een paternoster en pieren of zagers. Succes verzekerd.
Meer informatie
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.