Actueel

Winter: toptijd voor de snoekvisser

Nederland heeft heel veel prachtig snoekwater. In de winter sterven de waterplanten af en is het water optimaal bevisbaar voor de roofvisser. Lekker struinen in de polder of vanuit de boot slepen door de vaarten, kanalen of rivieren, het kan allemaal. De snoeken verkeren nu bovendien in een zeer goede conditie.
Meer informatie

Meer water in de VISpas

Ieder jaar wordt er hard gewerkt om meer water in de VISpas te krijgen. In 2019 is er bijna 1.000 hectare extra water in de VISpas gekomen. Hierdoor wordt jouw VISpas dus steeds meer waard. Al deze nieuwe wateren staan al in de VISplanner.
Meer informatie

www.mijnsportvisserij.nl: online je gegevens beheren

www.mijnsportvisserij.nl is een online service omgeving van Sportvisserij Nederland waarin jij als VISpashouder eenvoudig je gegevens kunt beheren – ook als Duitse VISpashouder! Afhankelijk van je pc-instellingen wordt via Google Translate automatisch of handmatig een Duitstalige versie gegenereerd. Registreer je nu en profiteer van een nog betere en snellere service.
Meer informatie

Dit wordt hem: de VISpas 2020

Het ontwerp van de VISpas 2020 is klaar. Uit de bijna 1.500 inzendingen om met je leukste visfoto op de VISpas 2020 te komen, zijn vijf winnaars gekozen. Hieronder het verhaal achter de vijf winnende foto’s. In december kunnen de aangesloten Duitse leden de VISpas 2020 op hun deurmat verwachten. Vanaf 1 december is hij ook voor nieuwe leden te bestellen via www.vispas.nl.
Meer informatie

Kanalgratis op snoekbaars in Nederland (Video)

In de nieuwste video van Kanalgratis gaat Tobias Ekvall met Fishing in Holland teamlid Pieter Beelen op snoekbaars vissen in Nederland. De mannen vissen op de rivier de Eem, nabij Amersfoort – een regelrechte hotspot voor snoekbaars en geheel opgenomen in de VISpas!
Meer informatie

September: topmaand voor de zeevisser

Het zeewater is nu goed op temperatuur en de zomersoorten zoals harder, tong, geep, zeebaars en makreel zijn komende maand nog goed te vangen. De visserij op deze soorten wordt pas in oktober minder en maakt dan geleidelijk plaats maken voor de typische wintersoorten zoals wijting en schar. Zeebaars blijft echter goed vangbaar gedurende de hele maand oktober.
Meer informatie

Italiaanse YouTubers in NL op XL-baars

Nederland is een fantastisch baarzenland en dat is ook in Italië niet onopgemerkt gebleven. Enthousiast geworden van de recordformaat baarzen in de Nederlandse rivieren en rivierplassen, besloten Paolo, Luca en Francesco van het Italiaanse YouTube-kanaal ‘Fisheye Club’ in maart naar Nederland te komen.
Meer informatie

Redactie Blinker bezoekt Nederland

Tijdens de heropening van het roofvisseizoen visten Blinker-redacteuren Florian Pippardt en Johannes Radtke – op uitnodiging van Fishing in Holland teamlid Pieter Beelen – op de Eem bij Amersfoort. Het werd een waar roofvisspektakel met veel en grote vis. Het hele verhaal lees je binnenkort in Blinker.
Meer informatie

Caza Y Pesca (video)

Vorig jaar december kwam Ignacio Rojo speciaal voor een vistrip naar Nederland toe. Hij is presentator van het Spaanse vis- en jaagprogramma 'Caza Y Pesca’ en was hier met zijn filmcrew om de wintervisserij op roofvis in beeld te brengen en dat leverde een mooie video op.
Meer informatie

Roofvissen in Nederland: binnenkort mag het weer!

Vanaf de laatste zaterdag in mei -dit jaar is dat 25 mei- mag er in het Nederlandse binnenwater weer worden gevist met alle soorten kunstaas en dode aasvissen. Eind mei en begin juni is een hele goede tijd voor het vissen op snoekbaars, maar ook voor roofblei.
Meer informatie
Nieuwsbrief aanmelding
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.