Actueel

VISpas Hotspots: Kagerplassen (Zuid-Holland)

Ten noorden van Leiden liggen de Kagerplassen – een gevarieerd gebied met diepe meren en ondiepe veenplassen. Als VISpashouder kun je terecht op ruim 400 hectare water met goede vangkansen voor de roof-, karper- en witvisser. Met een boot, bellyboat of kajak heb je vrijwel al het water tot je beschikking; voor de kantvisser biedt het zuidelijke deel van dit gebied de beste mogelijkheden.
Meer informatie

VISpas Hotspots: Zwarte Water (Overijssel)

Het Zwarte Water loopt van de Zwolse stadsgrachten tot het Zwarte Meer en staat uiteindelijk direct in verbinding met onder andere het IJsselmeer. Deze twintig kilometer lange rivier biedt roof-, wit- en karpervissers veel variatie.
Meer informatie

Meer informatie

VISpas, NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming bestellen

Ga jij ook vissen in Nederland? Dan heb jij de VISpas nodig. Voor het nachtvissen en het vissen met drie hengels kun je aanvullende toestemmingen kopen. Alles is eenvoudig online te bestellen.
Meer informatie

Fishing in Holland-kaart: accommodaties en visgidsen

Ga je een weekend of langer vissen in eigen land? Dan overnacht je natuurlijk het liefst dichtbij het water, zodat je minimaal hoeft te reizen naar de visstek. Daarnaast kan een visgids je helpen om in beperkte tijd toch de nodige mooie vissen te vangen. De Fishing in Holland-kaart geeft je een handig overzicht.
Meer informatie

Meer informatie

VISpas Hotspots: de Berkel (Gelderland)

De Berkel is een circa 115 kilometer lang riviertje dat vanuit Duitsland naar Zutphen stroomt – waar het uitmondt in de Gelderse IJssel. De gekanaliseerde beek wordt tegenwoordig door hermeandering weer in ere hersteld. Hierdoor zal de visomgeving er alleen maar fraaier op worden. Dat is met de al ruime vismogelijkheden voor wit-, roof- en karpervissers goed nieuws.
Meer informatie

VISpas Hotspots: De Alde Feanen (Friesland)

Tussen Leeuwarden, Drachten en Heerenveen ligt Nationaal Park De Alde Feanen. Dit waterrijke gebied met petgaten, sloten, vaarten, plassen en meren is ontstaan door veenafgraving. Naast prachtige natuur biedt dit laagveenmoerasgebied uitstekende vismogelijkheden voor de roof-, karperen witvisser.
Meer informatie

Meer informatie
Nieuwsbrief aanmelding
Divide