Actueel

Meer informatie

Kijktip: Fly vs Jerk 13 (video)

In de YouTube-serie ‘Fly vs Jerk’ van Kanalgratis strijden acht teams met de beste snoekvissers uit Europa drie dagen op rij om de titel van de 13e editie van Fly vs Jerk. Per dag zijn er punten voor het duo met o.a. de meeste snoeken en de zwaarste snoek. De koppels kiezen zelf in welk land ze vissen. Een van de teams kiest Nederland om een échte monstervis te vangen. Geniet van de afleveringen met prachtige beelden van het snoekvissen in Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen en Ierland.
Meer informatie

.

Meer informatie

Video: XL-baarzen in Nederland!

In november reisden Timo Keibel en Elmar Elfers – van het Duitse hengelsportblad Rute & Rolle – af naar Nederland voor Anglerboard TV over het vissen op grote baarzen. De video van dit gave visavontuur – waarbij de twee overnachtten óp het water in een zogenaamde blokhutboot – staat nu online op YouTube. Een regelrechte kijktip, want onder begeleiding van het Fishing in Holland team wisten ze de nodige kapitale baarzen te vangen.
Meer informatie

Visgids nodig? Check de Fishing in Holland-kaart!

Een heel handig onderdeel van het Fishing in Holland-platform is de interactieve kaart. Hier vind je onder andere 27 professionele visgidsen, verspreid door heel Nederland. Heb je geen tijd om alles zelf uit te zoeken? Huur dan een van deze visgidsen in.
Meer informatie

Kijktip: YPC in Nederland (video)

Dat de YouTube Predator Cup (YPC) Bank Nederland als toneel heeft gekozen, is niet geheel verrassend. Alleen hier maak je kans op écht grote exemplaren van de drie targetsoorten: snoek, snoekbaars én baars. Volg de deelnemers uit diverse landen in de spannende strijd om de YPC Bank bokaal. De afleveringen staan garant voor uren kijkplezier.
Meer informatie

VISpas 2023: nu online te bestellen!

De VISpas 2023 en de NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming zijn vanaf 1 december online te bestellen via www.vispas.nl en vanaf half december te koop bij de Nederlandse hengelsportwinkeliers.
Meer informatie

Aalscholvers en waterkracht op agenda EEA-bijeenkomst in Hamburg

De jaarlijkse algemene vergadering van de European Anglers Alliance (EAA) werd dit jaar van 22-24 september gehouden in Hamburg. Deelnemers konden diverse vaklezingen bijwonen en er werden belangrijke besluiten over de toekomstige speerpunten van de EEA in Europa goedgekeurd. Veel onderwerpen hebben direct betrekking op bestaande regelingen voor de sportvisserij in Europa.
Meer informatie

VISpas Hotspots: De Dintel (Noord-Brabant)

De Dintel was ooit een flinke zeearm waar het getij tot ver landinwaarts reikte, maar tegenwoordig is het een relatief smalle en kalme rivier. Omdat vrijwel het volledige water in de VISplanner donkerblauw is, kun je er bijna overal met je VISpas terecht.
Meer informatie

VISpas hotspots: Hoge vaart (Flevoland)

De 62 kilometer lange Hoge Vaart loopt vanuit het Ketelmeer helemaal naar het Markermeer bij Almere. Landelijk gezien is het water vrij onbekend, en dat terwijl het er uitstekend vissen is én de vaart volledig in de VISpas staat.
Meer informatie
Nieuwsbrief aanmelding
Divide