Terug naar overzicht

Visstekken langs de Overijsselse / Geldersche IJssel

Visstekken langs de Overijsselse / Geldersche IJssel

Vorig jaar is de gids Visstekken langs de Overijsselse / Geldersche IJssel volledig geüpdated. Vanaf Kampen tot aan Arnhem zijn de mooiste en best bereikbare visstekken beschreven, die bevisbaar zijn met de VISpas. In deze handige full colour boekvorm zijn deelkaarten van de IJssel opgenomen met daarnaast stekbeschrijvingen. De vele kleurrijke foto’s geven een mooi beeld van de omgeving en vismogelijkheden in de IJssel. Naast deze fysieke 30 pagina's tellende uitgave is er nu ook een digitale versie van de kaart beschikbaar.

In deze handige full colour boekvorm zijn deelkaarten van de IJssel opgenomen met daarnaast stekbeschrijvingen. De vele kleurrijke foto’s geven een mooi beeld van de omgeving en vismogelijkheden in de IJssel. Naast deze fysieke 30 pagina's tellende uitgave is er nu ook een digitale versie van de kaart beschikbaar.

Wil jij ook de geheel vernieuwde uitgave Visstekken langs de Overijsselse / Geldersche IJssel? Bestel hem dan nu via de webwinkel van Sportvisserij Oost-nederland voor maar € 4,75!

61 mooiste stekken

De vorige editie van de visstekkenkaart dateert van 2012 en in de loop van de afgelopen jaren is er veel veranderd, met name op het gebied van looprechten en recht van overpad. Na een grondige inventarisatie hebben we in samenwerking met onze buurfederatie Midden Nederland de 61 mooiste en best bereikbare visstekken vanaf Kampen tot Arnhem voor je in beeld gebracht. Alle stekken zijn te bevissen met de VISpas. Per stek is duidelijk aangegeven hoe je er moet komen, wat bij benadering het adres is en of er bijzonderheden zijn.


Extra: digitale versie

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie visstekken langs de IJssel te vinden. Deze stekken kun je vinden op de digitale versie. Hierin zijn ook stekken opgenomen waarbij je lid moet zijn van een lokale hengelsportvereniging. Op elke deelkaart in het boekje vind je een QR code naar de digitale kaart. De digitale kaart zal indien nodig steeds geactualiseerd worden.


Nieuwsbrief aanmelding
Divide