Waar mag ik vissen met de VISpas?

Met de VISpas mag je in meer dan 90% van het Nederlandse oppervlaktewater vissen. Al dat water is opgenomen in de bijhorende Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren, het boekje.

De VISplanner is een rechtsgeldige digitale vervanger van het boekje. De VISplanner is beschikbaar als app en website. Hiermee kun je eenvoudig op Google Maps kijken waar je wel en niet mag vissen met jouw VISpas. Eén tik op een water geeft aanvullende informatie over dat water.

Zorg ervoor dat je altijd de Lijst van het water waar je wilt gaan vissen bij je hebt, anders is de VISpas niet geldig. Dit is een wettelijke verplichting die bij elke vergunning hoort. De VISplanner is in plaats van het boekje ook rechtsgeldig.

VISplanner

De kernfunctie van de Visplanner is: inzicht op kaart geven in de wateren waar je met jouw VISpas wel en niet mag 
vissen. De VISplanner is beschikbaar als website www.visplanner.nl, en ook als App voor iOS en Android. Daarnaast is voor andere platforms een mobiele site ontwikkeld.

Check onderstaande video voor een uitleg van de VISplanner:


De VISplanner is gratis, altijd up-to-date, spaart het milieu en is gebruiksvriendelijker dan het boekje. Meer informatie en een korte instructievideo vind je op www.visplanner.nl.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide