Visgidsen in Nederland

In Nederland zijn tientallen professionele visgidsen actief, van zoet tot zout water, meestal inclusief boot. En het worden er steeds meer, vanwege het oprukkende sportvistoerisme naar Nederland! Wij geven je daarom een overzicht van professionele visgidsen die jou graag aan een onvergetelijke en volledig verzorgde visdag helpen. Een visgids brengt je naar de beste visstekken van het moment. Hij legt je daar de beste vistechnieken uit om vervolgens maximaal te vangen.

Voor alle disciplines zijn gidsen te vinden zoals hier het zeebaarsvissen

Roofvisgidsen

Met name voor roofvissers is er een breed aanbod aan visgidsen. De meeste gidsen beschikken over een goed uitgeruste, hypermoderne visboot en regelen ook de benodigde visspullen en eventueel de catering. Je zou dus zelfs zonder visspullen naar Nederland kunnen komen, als je met een gids op pad gaat.

Erg populair is een dagje verticalen op baars en snoekbaars – diverse gidsen nemen je graag mee op de rivieren, plassen, kanalen of in de grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam. Wil je liever achter de grote snoek, roofblei of zelfs de zeebaars aan? Ook dat kan! Check hier een compleet overzicht van visgidsen en boek je visdag. Want een dag met een visgids op pad is een garantie voor een geslaagd visavontuur!

Snoekbaarsvissen met een gids

Nieuwsbrief aanmelding
Divide