Terug naar overzicht

VISpas 2024: nu online te bestellen!

VISpas 2024: nu online te bestellen!

De VISpas 2024 en de NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming zijn vanaf 1 december online te bestellen via www.vispas.nl. Vanaf half december is de VISpas te koop bij de Nederlandse hengelsportwinkeliers.

Koop de VISpas 2024 nu zodat je maximaal kunt profiteren van je lidmaatschap. De VISpas 2024 is het gehele kalenderjaar 2024 geldig. Koop je hem via www.vispas.nl dan ontvang je direct per e-mail een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (VBL) waarmee je vanaf 1 januari meteen kunt gaan vissen tot het eind van de maand. Check zeker ook even of deze e-mail niet tussen de ongewenste mail oftewel je spambox terecht is gekomen. Je hoeft dus niet te wachten tot jouw VISpas in de brievenbus valt. Koop je hem liever in de winkel? Dan schrijven ze daar een VBL uit en kun je ook meteen aan de slag.

Bestaande leden

Als je vóór 8 december hebt betaald, ontvang je de VISpas 2024 vóór 1 januari. Als je een machtiging voor automatische incasso hebt afgegeven, ontvang je zelfs rond half december de VISpas al.
Op www.mijnsportvisserij.nl staat één dag na betaling ook de VBL klaar om uit te printen.
Verhoging verzendkosten buitenlandse leden

Vanaf de VISpas 2024 geldt voor alle niet in Nederland woonachtige VISpashouders een verhoging van €2,95 aan verzendkosten. Deze verhoging voor buitenlandse leden was vanaf 2023 al voor nieuwe aanmeldingen via www.vispas.nl doorgevoerd.
De portotarieven richting het buitenland zijn vier keer hoger dan die voor verzendingen binnen Nederland. Daarnaast komt post vanuit Nederland naar het buitenland verhoudingsgewijs minder goed aan. Hierdoor is Sportvisserij Nederland helaas genoodzaakt om deze verhoging door te voeren.

Wij hopen op je begrip en wensen je nog veel visavonturen in Nederland toe.

Nieuwsbrief aanmelding
Divide