Terug naar overzicht

Fishing in Holland-kaart: accommodaties en visgidsen

Fishing in Holland-kaart: accommodaties en visgidsen

Ga je een weekend of langer vissen in eigen land? Dan overnacht je natuurlijk het liefst dichtbij het water, zodat je minimaal hoeft te reizen naar de visstek. Daarnaast kan een visgids je helpen om in beperkte tijd toch de nodige mooie vissen te vangen. De Fishing in Holland-kaart geeft je een handig overzicht.

40 accommodaties


Op de Fishing-in-Holland kaart zie je zo’n 40 verschillende accommodaties, verspreid over heel Nederland – variërend van kleinschalige, knusse B&B’s tot campings en grote recreatieparken waar je met het hele gezin een huisje kunt boeken of de tent of caravan aan of vlakbij het water kunt neerzetten. De accommodaties liggen verspreid door heel Nederland, waardoor ieder visrijk gebied wel een sportvisaccommodatie in de buurt heeft. Met de VISpas zit je vrijwel altijd goed, maar in enkele gevallen heb je een visvergunning van de accommodatie zelf nodig – bijvoorbeeld om ook óp het terrein te mogen vissen. Dit kunnen deze accommodaties je voorafgaand aan de boeking vertellen, maar je kunt het via de gratis VISplanner app (of www.visplanner.nl) vooraf ook eenvoudig zelf checken.

Visgids nodig? Check de Fishing in Holland-kaart!

Vooral bij het vissen op groot water – denk bijvoorbeeld aan grote baars, snoekbaars en snoek – is het aan te raden om eens een professionele visgids in te schakelen. Zo brengt een visgids je direct naar de beste wateren en stekken. Op de grote wateren zijn dat vaak ook de vanaf de kant moeilijk of zelfs onbereikbare stekken, omdat alle gidsen over een goed uitgeruste visboot beschikken. Benieuwd naar het aanbod van visgidsen in Nederland? Ga dan meteen naar onze kaart.


Nieuwsbrief aanmelding
Divide